BTB13 MICRO-MESO THERAPY -MIKRONEULAUS

BTB13 on innovatiivinen ja patentoitu suomalainen hoitomenetelmä ja kosmetiikkasarja, jossa viedään aminohappoja ja vitamiineja muistuttavaa oroottihappoa kantasolun sisälle mikroneulalla – arpeuttamatta ihoa aikaansaaden ihon oman solutuotannon kiihtyminen. Näin voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä sekä ihovaurioita kuten aknea ja pigmenttimuutoksia. Tämän luonnollisen hoidon tulokset alkavat näkyä jo 1. kerrasta: parhaat tulokset saadaan 3-6 hoidolla ja BTB13-tuotteita kotona käyttämällä.

Mikroneulaus kertakäyntinä 60 min 175 €

Mikroneulaus (min x 3) sarjana 60 min 145 €

4 tuotteen aloituspaketti hoitosarjan (min x 3) yhteydessä 89 € (113 €)


DARPHIN KASVOHOIDOT;

Niaouli puhdistus 49 €

Alle 18 v ihon puhdistus ja kirkastus (50-60 min)
Sisältäen alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, seerumi, niaouli, naamio ja hoitovoide

Vitamiinicocktail 47 €

Ympäristön rasitteilta suojaava, energisoiva 3D-kasvohoito (45 min)
Sisältäen alkupuhdistus, syväpuhdistus, aromaterapeuttinen hieronta, naamio, ihon suojaamien ja uudistaminen

Kamomilla & hunaja 61 €

Rauhoittava ja rentouttava herkän ihon 3D-kasvohoito (1h)
Sisältäen alkupuhdistus, kuorinta, seerumilla ihon korjaus, aromaterapeuttinen hieronta, naamio ja ihon suojaaminen ja uudistaminen

Kamelia & helmi 66 €

Kirkastava, ihon heleyttävä 3D-kasvohoito (1h)
Sisältäen alkupuhdistus, kuorinta, seerumilla ihon korjaus, aromaterapeuttinen hieronta, hieronta, naamio ja ihon suojaaminen ja uudistaminen

Sitruuna & laventeli 74 €

Syväpuhdistava 3D-Detox-kasvohoito (1,15h)
Sisältäen alkupuhdistus, 2 x kuorinta, mekaaninen puhdistus, seerumilla ihon korjaus, aromaterapeuttinen hieronta, naamio ja ihon suojaaminen ja uudistaminen

Ideal Resource 74 €

Heleyttävä ja kiinteyttävä kasvohoito (1,5h)
Alkupuhdistus, ihon kuorinta x 2, seerumilla ihon korjaus, aromaterapeuttinen hieronta x 2, naamio x 2 sekä ihon suojaaminen ja uudistaminen voitein.

Vitalskin 74 €

Energia ja hehkua iholle palauttava kasvohoito (1,5h) Alkupuhdistus, ihon kuorinta, ihon korjaus seerumilla, aromaterapeuttinen hieronta x 2, naamio x 2, sekä ihon suojaaminen ja uudistaminen.

Kasvohoidon yhteydessä:

  • Ultraääni 18 €
  • Mikrohionta 18 €

DARPHIN ANTI-AGING KASVOHOIDOT;

Vitamiini & tangeriini 74 €

Vitalisoiva ja energisoiva Anti-Aging kasvohoito (1h)
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumilla ihon korjaus, aromateraupeuttinen hieronta, naamio, suojaaminen ja uudistaminen

Ruusupuu & karitevoi 74 €

Ravitseva, juonteet pehmittävä Anti-Aging kasvohoito (1h)
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumilla ihon korjaus, aromaterapeuttinen hieronta, naamio ja ihon suojaaminen ja uudistaminen

Ylang ylang & makea appelsiini 96 €

Intensiivinen Anti-Wrinkle kasvohoito juonteille ja rypyille (1h 30min)
Sis. alkupuhdistus, 2 x kuorinta, seerumilla ihon korjaus, 2 x hieronta, 2x naamio, ihon suojaaminen ja uudistaminen

Ruusu & pellava 96 €

Kiinteyttävä Anti-Aging liftin-kasvohoito (1h 30min)
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumilla ihon korjaus, 2 x hieronta, 2 x naamio, ihon suojaaminen ja uudistaminen

Divine 8-flower lifting 96 €

Kokonaisvaltaisesti hemmotteleva, ylellinen anti-age Kasvohoitonautinto (1h 45min) Sis. alkupuhdistus, 2 x kuorinta, seerumilla ihon korjaus, 3 x hieronta

DANNE KASVOHOIDOT;

DMK on kehittänyt yhden edistyneimmistä ja tehokkaimmista ns. paramedikaalisista ihonhoitomenetelmistä, joka jäljittelee ihon luonnollista kemiaa.

Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja räätälöidään asiakkaalle yksilöllisesti ihon kunnon sekä tarpeiden mukaan. Parhaisiin hoitotuloksiin päästään sarjahoidoilla ja niihin yhdistetyillä kotihoitotuotteilla.Voit tulla myös yksittäiseen hoitoon jos kaipaat pikaista ihon heleyttämistä ja elvyttämistä. DMK hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia myös seuraavissa ihon ongelmissa:

- ikääntynyt ja juonteikas iho
- akne sekä epäpuhdas iho
- couperosa, rosacea, akne, atooppinen- sekä epäpuhdasiho
- maksaläikät, pigmentaatio sekä auringon tuottamat vauriot ihossa
- vuodeaikojen vaihteluun reagoiva iho
- tukkoinen ja samea iho sekä laajentuneet ihohuokoset
- hormonaaliset muutokset
- uudistusta kaipaava iho
- arpimuodostumat
- elämäntavoista ja -muutoksista johtuvat stressireaktiot, vuodenaikojen vaihteluun reagoiva iho
- plastiikkakirurgisten toimenpiteiden esi- ja jälkihoito

DMK ENZYME THERAPY SIGNATURE TREATMENT 120 - 160 €
DMK entsyymiterapia palauttaa ihon huippukuntoon! DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään ainutlaatuista välittäjäentsyymien ryhmää. Nämä entsyymit parantavat ihon toimintaa hydrolysoimalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfakiertojärjestelmää, palauttamalla solun ravinteensaannin ihanteelliselle tasolle ja tuomalla soluille happea, jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen. Hoito stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja eheyttää ihon rakennetta ja solujen toimintaa. Entsyymiterapialla myös vahvistetaan kasvolihaksia ja kiinteytetään ihoa. Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkien iho-oireiden hoitoon. Ihoterapeutti yhdistää useita DMK-tuotteita kohdistaakseen hoidon räätälöidysti sopimaan asiakkaan iho-oireisiin, esimerkiksi aurinkovaurioihin, akneen, rosaceaan tai pigmentaatioon.

MUSCLE BANDING ENZYME THERAPY 160 €
Muscle Banding -hoidoissa on kyse ikääntymisen merkkien ehkäisemisestä. DMK Muscle Banding -hoitomenetelmällä kiristetään ja kiinteytetään kasvojen ja kaulan ihoa. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Muscle Banding kuntouttaa ihontoimintoja: verenkiertoa, hapenkulkua ja ravinteiden vastaanottokykyä.

BIHAKU 139 €
Kirkastaa ja uudistaa ihoa saaden sen kauniin kuultavaksi. Kun ihon toiminta hidastuu ikääntymisen myötä, stressin ja ympäristön vaikutukset alkavat näkyä. Ihon sävy ja sen pinta voivat muuttua epätasaiseksi. Bihaku-hoidot palauttavat iholle kirkkauden sekä tasaisen ja hehkuvan ulkomuodon.

EYE FUSION 75 €

Lieventää ikääntymisen merkkejä ja häivyttää tummuutta silmänympärysiholla. Riittävät unetkaan eivät aina auta poistamaan tummia silmänalusia ja turvotusta silmien ympäriltä. Eye Fusion on tehokas silmänympäryshoito, joka vaikuttaa syvällä ihossa ja auttaa häivyttämään tummia silmänalusia ja turvotusta. Se myös lisää kollageenintuotantoa ja vahvistaa ihoa ja hiussuonia, häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä. Soveltuu useimmille ihotyypeille, erityisesti herkästi reagoivalle iholle.

INSTANT LIFT 160 €

Kiinteämpi, heleämpi, nuoremman näköinen iho. Täydellinen hoito ennen elämän suuria tapahtumia, jolloin haluat olla parhaimmillasi! Sopii erinomaisesti päivää ennen häitä sekä morsiamelle että sulhaselle ja tuleville anopeille. Instant Lift on suunniteltu kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa hämmästyttävän tehokkaasti. Sopii erinomaisesti ennen mitä tahansa tärkeää tapahtumaa. Sisältää DMK:n Muscle Banding -lihasten aktivointimenetelmän, joka takaa, että tulokset sekä näkyvät että tuntuvat ihossa.

LUNCHTIME PEEL 110 €

Mikrokuorinta, joka palauttaa nuorekkaan ihon. Lunchtime Peel -kuorinta on ihanteellinen kiireisille ihmiselle, jotka haluavat kuorinnan avulla palautta näkyviin nuorekkaan ja kuulaan ihon nopeasti. Hoitokokonaisuus sisältää hallitun mikrokuorinnan, joka auttaa häivyttämään ohuita juonteita, ryppyjä ja näkyviä ihohuokosia.

MEDIPEDI® 99 €
Auttaa pehmentämään ja silottamaan karkeita jalkoja ja halkeilevaa kantapäiden ihoa. Palauta jaloillesi vauvanpehmeä iho! DMK:n MediPedi® vaikuttaa paljon syvemmällä kuin perinteinen jalkahoito. Tuntuu kuin kävelisit pehmeällä pumpulilla. MediPedi® on suunniteltu pehmentämään ja liuottamaan kovettumia, haljennutta kantapäiden ihoa ja jalkojen karkean kuivaa ihoa. Poistaa jopa syvät halkeamat ihossa. Voit itsevarmana esitellä kauniita jalkojasi, kun muutos sekä näkyy ja tuntuu – kaikki vain yhdellä hoidolla.

Entsyymiterapian yhteydessä 55€

DMK RAVINNEHOIDOT TRANSDERMAALINEN RAVINNEHOITO 85 €

Rentouttavat ravinnehoidot räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Transermaalista kuljetusmenetelmää hyödyntävä hoito kosteuttaa, suojaa ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Soveltuu asiakkaille, jotka haluavat hemmottelua intensiivisten iho-ongelmien ratkaisujen sijaan. Jokainen hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, transdermaalisen räätälöidyn infuusion ja hieronnan.

PRO ALPHA SIX LAYER PEEL- IHONKUORINTA HOITOSARJA :

Ihon pinnan täydellisesti uusiva hoitosarja. Hoidon aikana kasvojen iholle levitetään mietoja hedelmähappoja. Hapotuksen jälkeen suoritetaan Lift-off hoito joka pysäyttää ihon kuoriutumisen. Hoitosarjan jälkeen iho on täysin uudistunut. Iho on nuorekkaampi, hehkeämpi, tasaisempi ja kirkkaampi. Jo 1-6 käsittelyllä saavutetaan laserhoidon tai lääketieteellisen ihokuorinnan kaltaisia tuloksia, mutta ilman pitkää toipumisaikaa, ja ilman vaaraa ihon vahingoittumisesta.

Alustava hoito 139 € (1h 45min)

Hapotus 150 € (1h)

Lift-off hoito 139 € (1h 45min)

DMK MINIHOIDOT -SPA tyyppisiä rentoutuskasvohoidot:

De-Sensitive 85 €

Rauhoittava ja ihoa vahvistava hoito reaktiiviselle ja herkälle iholle 60min. Herkän ihon hoito tasapainottaa ja säätelee ylireagoivan ihon toimintoja.

Hydrocell 85€

Ravitseva ja syväkosteuttava hoito kosteusköyhälle iholle 60min, vähentää myös ikääntymisen merkkejä. Kosteuttava hoito tehostaa "ihon hengitystä" ja jälleen rakentaa ihoa sisältä ulospäin, antaen iholle terveen hehkun.

Biogen C 85 €

Tehokkaasti ryppyjä ja juonteita tasoittava kasvohoito veltostuneelle ja väsyneelle iholle 60min.

Sebaclear 85 €

Puhdistava, kirkastava ja talintuotantoa tasapainottava kasvohoito rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle 60min.

Eye Fusion 45 €

Tehokkaasti tummia silmänalusia vaalentava ja silmänympärysihoa kiinteyttävä ja kosteuttava tehohoito herkälle silmänympärysiholle 30min.

DIATERMIA;

Diatermialla pysyvämpiä tuloksia harmillisien ihokarvojen sekä laajentuneiden verisuonien poistoon, kysy lisää:

Hoito 15min 30 €

Hoito 30min 48 €

Minimiveloitus 18 €